Holst Thrane

Hvem er 

Holst Thrane?

Dorte Holst Thrane

Mit navn er Dorte Holst Thrane. Jeg er gift med Esben og vi bor i Søndersø.                           

 

Fra 1992 og til jeg blev selvstændig midt i 2012, arbejdede jeg som kontorassistent/bogholder hos et firma som solgte vin og spiritus engros.

 

Mine opgaver har gennem årene været mange og forskellige. For blot at nævne nogle af dem, så har det været at passe telefon, tage imod ordrer fra kunder, taste ordrer til lageret, fakturere kunder, rykke kunder, bogføre bankposteringer og finansbilag, bestille varer hjem fra vores danske og udenlandske leverandører, bogføre købsfakturaer, betale regninger, oprette varer og vedligeholde varekartotektet, udføre diverse afstemninger og lave vin- & spiritusregnskaber. Derudover har jeg også beregnet moms og afgifter, indberettet og afregnet til Skat, lavet løn, klargøre til revisor - så kort sagt, alt hvad kontor og bogholderi indebærer.  

 

Nu i mit eget firma laver jeg også alt muligt vedr. bogholderi & alm. kontorarbejde, da jeg har mange forskellige (og super gode) kunder.

 

Jeg er altid glad og smilende, altid klar til at hjælpe hvor der er behov for det, og har styr på mine ting.

 

Kontakt mig endelig, hvis i har brug for hjælp.

 

Nemt og sikkert


 Med mere end 25 års erfaring inden for kontor og bogføring er jeg, Dorte Holst Thrane, en pålidelig og ideel samarbejdspartner for mindre & mellemstore virksomheder.

 

Specielt for disse firmaer, kan det være svært at skulle stå med sit eget regnskab, da der er meget andet der kræver ens opmærksomhed. Det kan derfor være en stor lettelse at kunne fokusere, hvor man er stærkest og overlade de tørre tal til en anden.

 

Jeg arbejder fra mit hjemmekontor i Søndersø på Fyn, men det er ingen hindring, at jeres virksomhed ligger et andet sted på Fyn, i Jylland eller på Sjælland. Bilagene kan nemt scannes direkte ind i regnskabsprogrammet e-conomic, deles i Dropbox, mailes eller sendes med posten.

 

Bruger i et andet regnskabsprogram end e-conomic, kan alle jeres data flyttes derover.

Holst Thrane BogholderiV/ Dorte Holst Thrane


Dallundvej 53

5471 Søndersø


Email: info@holst-thrane.dk

Tlf.: 30214030


CVR: 34509999